Alla inlägg den 30 mars 2010

Av Hella - 30 mars 2010 21:29

det är lite intressant med mitt gympa pass.... nästan bara nytt folk som kommer... så ser man dom aldrig igen...är det för tufft, tråkigt, kasst? ja man kan ju bara spekulera, dock så säger dom ofta att det var bra efteråt. men klart dom vågar väl inte säga annat... kanske pga hur jag ser ut... får se hur dom reagerar på mig nästa vecka om det är någon som återkommer :P

jaja det gäller väl bara att fortsätta kämpa på. men det är tungt för självförtroendet...


idag sken solen helt underbart. men jag var inte på humör att gå ut. gick till postlådan och tillbaka och sen åkte jag till Medley, det var det jag gjorde.
Kollade på Benjamin Buttons liv och fällde några tårar.


minns att jag hade en deal med mig själv att när jag kom ner till 85kg så skulle jag raka av mig dreadsen, 3 kg kvar egentligen. men det kanske kommer igång nu när vintern börjar smälta bort och jag tar mig i kragen och börjar gå runt Gron igen.

Prova på med stavarna med och sen kommer det komma igång till någon form av jogging runt. är iaf planen....


imorgon är det brandövnings dag med kommunen, DHR och brand.

Första gången jag har med en matlåda på typ 6mån. ev en tripp till centrum efteråt och hämta ut lite smärtstillande, jag har varit dålig på mina sjukgympaövningar men känns ändå som om jag har mindre ont. men alltid bra att ha dom där tabletterna hemma om det skulle behövas.
Tänkte även dra till viberga och köpa på mig en massa godis nu när det är så biligt.

haha egentligen inte så smart men iaf... :P

nu är det Cugar town :)

Ovido - Quiz & Flashcards